Valhallabadet

På Valhallagatan 3 i Göteborg hittar du Skandinaviens största anläggning för inomhusbad, Valhallabadet, och det har mer än en halv miljon badare på besök varje år, galet mycket. Anläggningen håller så hög standard att det flera gånger per år hålls stora internationella tävlingar här. Men framförallt är detta Göteborgs egen perfekta oas för de som är badsugna med ett enormt utbud av bad, träning och olika kroppsvårdande aktiviteter. Valhallabadet invigdes redan 1956 och trots många renoveringar sedan dess har badet en härlig 50-tals stil. ägare till Valhallabadet är GOT Event som även äger de mer kända anläggningarna i Göteborg som Ullevi och Scandinavium.

Temperaturen i 50 metersbassängen är 26 grader och i 25 metersbassängen är det 27 grader vilket gör dem till mycket behagliga att bada länge i. Förutom dessa 2 stora bassänger hittar du här även 8 mindre bassänger att bada i och även hett hopptorn på 10 meter. Om du tänker åka kollektivt till Valhallabadet så stannar både 4, 5, 6, 8 , 13 och 14 alldeles i närheten.

Valhallabadet har en mycket bra organisation och bortappade saker är ett exempel på ett område där de har bra rutiner. Så råkar du ut för en borttappad plånbok och bankkort på badhuset så har du stor chans att återfå den om du bara kontaktar receptionen på 031-368 45 24.

valhallabadet i göteborg

Comments are closed.