TivoliBadet

TivoliBadet i Kristianstad kommer du hitta allt som du vill se i en modern simhall. Tivolibadet har massor av faciliteter för allt du kan tänkas behöva för att vård både själ och kropp. Hänglås finns att köpa för en billig penning i receptionen så att du kan låsa in dina saker säkert medans du tar ett bad. Tivolibadet i KristianstadPå tal om säkerhet så kan det vara bra att känna till att det finns en hjärtstartare på plats i fall att olyckan skulle vara framme.

Cafeteria

Självklart finns här också en trevlig cafeteria som öppnar redan klockan 12 på vardagarna. Simskolor är den mest uppskattade aktiviteten på Tivolibadet och du hittar 2 olika typer. Den vanliga har ett pass i veckan för barnen medans intensivvarianten kör hela 3 gånger i veckan. Priserna är samma oavsett vilken variant du väljer och just nu ligger priset på 600kr. Första målet med denna simskola är att barnen ska känna sig säkra i vattnet och kunna simma 10 meter. På fortsättningskursen så ökar vi på och siktar på hela 25 meter. Du som förälder får självklart följa med men vi vill att du håller dig på läktaren.

Du hittar flera olika bassänger här. En 25 meters bassäng med 8 banor för motionssim. I anknytning till den hittar du en undervisningsbassäng för barnen. Självklart finns även en hoppbassäng där du kan välja att hoppa från 1 eller 3 meter. För barnen finns även Barnlandskapet där du hittar massor av roliga leksaker i vattnet. För dig som vill hitta ett ställe att slappna av när du bor på hotell i Kristianstad så kan vi rekommendera ett besök i varmvattenbassängen eller i bubbelpoolen. Är du lite mer äventyrlig av dig finns även en vattenrutschkana som är hela 50 meter lång.

Comments are closed.