Resor

Det finns många olika typer av resor. Många svenska föredrar att dra iväg lite längre för att hitta sol och bad, till exempel till Thailand som varit en favorit för oss svenskar en längre period. För dig som söker reseinspiration kan vi rekommendera ett besök på på resesajten www.7resor.se där du hittar reseinspiration både inom och utanför Sveriges gränser. Men oavsett hur inspirerad till att resa du blir av den sajten så finns det alltid vissa som mer gillar att stanna i Sverige och resa till simhallar i olika städer med sina barn. Linköping är inget undantag på den fronten utan du ser ofta familjer härifrån som ger sig ut på simhallsturné i Östergötland och det finns galet mycket simhallar att välja på under din resa.

finspångs simhallMedley Arena i Finspång är en bortglömd pärla. Här hittar du ett härligt äventyrsbad men även en mycket populär barnavdelning. För dig som vill simma långt är det största Finspång kan erbjuda en 25 meters bassäng. Om du under din resa hellre vill träna än att simma så finns här även gym och en massa gruppträningar, så passa på att testa någon av dessa. Vill du ladda kroppen med lite ny energi innan ni reser vidare kan det vara bra att veta att simhallen i Finspång även stoltserar med ett mycket bra café.

Medley Centralbadet i Norrköping är betydligt mer känt än Finspångs motsvarighet på gott och ont. Tar du dig hit under din resa så är det äventyrsbadet som lockar. Men du lär inte vara ensam, både gamla och unga flockas här och du får räkna med full fart runt omkring dig.

Vi avslutar vår resa med att tipsa om Medley Ljungsbro Fritidscenter. Här hittar du hela 3 bassänger som är uppdelade på så sätt att en är för lek, en annan för motion och den tredje för träning. Här är det betydligt lugnare än i Norrköping och du kan verkligen njuta av ditt badande på detta resmål.

Trevlig Resa!

Comments are closed.