Hotell

Det finns många underbara hotell i Linköping. Med sitt strategiska läge utmed E4: an är Linköping den perfekta platsen att stanna för natten. hotell LinköpingDess centrala läge i Östergötland gör också Linköping till en perfekt hemmabas för utflykter i den vackra och fascinerande miljön som du hittar i och omkring Linköping.  Det finns flera bra hotell i Linköping att välja bland. Hotellen varierar från stora, välkända kedjor till små, oberoende hotell. på bilden till höger kan du se Stora Hotellet som har ett perfekt läge i de centrala delarna av Linköping.

Vad är viktigast för dig när du bokar hotell? Läget, priset, frukostbuffé, ett garage eller gym och bastu? Kanske föredrar du att bo en bit utanför staden, nära den vackra landsbygden? Då har du fortfarande en mängd olika alternativ, allt från en vinge i en elegant herrgård till en renoverad lada. Kanske ett vandrarhem, i en enkel eller mer lyxig stil, eller kanske en mysig bed and breakfast? Nära golfbanan eller kanalen?

Cloetta Center som är Linköpings stora evenemangsarena drar många hotellbesökare till staden. Dels för konserter men framförallt för Linköping HCs hemmamatcher i Elitserien i ishockey.

Comments are closed.