Göteborg

I Göteborg, Sveriges näst största stad,  kan du hitta många olika typer av bad som har flera riktigt roliga aktiviteter för barn men även för hela familjen. Öppettiderna är mycket flexibla så oavsett om det är vardagkväll eller helg och eftersom det finns många olika bad både inomhus och utomhus så kvittar det om det är varmt eller kallt, sol eller snö ute. Via vår navigering ovan hittar du inte bara din närmsta simhall i Göteborg utan även utomhusbad, äventyrsbad, fina stränder, badhus och trevliga motionsbad. Vi kommer lista samtliga allt eftersom så håll utkik i navigeringen ovan.somhall i Göteborg

Det finns hela 11 kommunala simhallar i Göteborg vilket är galet mycket jämfört med andra svenska städer. Dessutom hittar du här även flertalet privata simhallar. De flesta har även mer att erbjuda än bad. Gymaktiviteter är mycket vanliga och även gruppträningar, massage och kostrådgivning. Om du inte bor i Göteborg utan bara planerar att komma hit på besök hittar du här en bra lista över hotell i Göteborg. De kommunala simhallarna i Göteborg samarbetar med Friskvårdschecken vilket har gjort att simning fått ett rejält lyft i staden den senaste tiden och det full fart i alla simhallar numera. Just nu erbjuds även 10% rabatt om du köper kort som gäller 3-12 månader, så passa på att börja simma i Göteborg du också.

Göteborg simmet

Göteborg ordnar även en hel del motionslopp i simning. Ett stort event, Göteborg simmet, ordnas årligen i augusti och lockar i år mer än 100 simmare från hela landet och det gör att Göteborg simmet nu är det näst största simloppet i landet på öppet vatten. Du kan välja på 3 olika distanser, 1000 meter för den som vill ta det lugnt och sedan finns det 2500 meter och 5000 meter för er som är lite mer avancerade simmare. Loppet ingår i Göteborgsklassikern tillsammans med Hisingen Runt och Finalloppet. Mer information om olika simaktiviter i Göteborg hittar du på Västsvenska simförbundet.

Comments are closed.